Logg inn med OpenID

Fra Harald Grovens wiki

Gå til: navigasjon, søk

Harald Grovens wiki støtter OpenID-standarden for enhetlig innlogging på forskjellige nettsteder. OpenID lar deg logge inn på mange forskjellige nettsider uten å bruke forskjellige passord overalt. (Se Wikipedia-artikkelen om OpenID for mer informasjon.)

Om du allerede har en konto på Harald Grovens wiki, kan du logge på som vanlig med ditt brukernavn og passord. For å bruke OpenID i framtiden kan du konvertere kontoen din til OpenID etter at du har logget inn på vanlig vis.

Det er mange leverandører av OpenID, og du kan allerede ha en OpenID-aktivert konto et annet sted.

Andre wikier 
Om du har en konto på en OpenID-aktivert wiki, som Wikitravel, wikiHow, Vinismo, AboutUs eller Keiki, kan du logge inn på Harald Grovens wiki ved å skrive inn den fullstendige adressen til din brukerside på den wikien i boksen ovenfor. For eksempel http://kei.kei/en/User:Eksempel.
Yahoo! 
Om du har en konto hos Yahoo! kan du logge inn på denne siden ved å skrive inn OpenID-en din fra Yahoo i boksen ovenfor. Yahoo!s OpenID-adresser har formen https://me.yahoo.com/dittbrukernavn.
AOL 
Om du har en konto hos AOL, for eksempel en AIM-konto, kan du logge inn på Harald Grovens wiki ved å skrive inn OpenID-en din fra AOL i boksen ovenfor. AOLs OpenID-adresser har formen http://openid.aol.com/dittbrukernavn. Brukernavnet må være i små bokstaver og uten mellomrom.
Blogger, Wordpress.com, LiveJournal, Vox 
Om du har en konto på en av disse tjenestene, skriv inn adressen til bloggen din i boksen ovenfor. For eksempel http://dittbrukernavn.blogspot.com/, http://dittbrukernavn.wordpress.com/, http://dittbrukernavn.livejournal.com/, or http://dittbrukernavn.vox.com/.
Visninger
Verktøy